پیوندها

بیمارستان امام حسین (ع) تربت حیدریه به ‌دستگاه فلوروسکوپی سی‌آرم دیجیتال مجهز شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۶/۱۹ ۱۰:۲۹ | تعداد بازدید: 75

کارشناس مسئول تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: بیمارستان امام حسین (ع) به ‌دستگاه فلوروسکوپی سی‌آرم دیجیتال با ارزشی بالغ بر 15 میلیارد ریال مجهز شد.

مهندس احسان شیدائی با اعلام این خبر افزود: با توجه به نیاز اتاق عمل بیمارستان امام حسین (ع)، با پیگیری‌های به‌عمل آمده از معاونت درمان وزارت بهداشت، این دستگاه از محل هیات امنای صرفه‌جویی ارزی به‌صورت رایگان تامین گردید.

وی عنوان داشت: دستگاه سی‌آرم یک اسکنر تصویربرداری با اشعۀ ایکس است که در اتاق عمل کاربرد دارد و این سیستم تصاویر ایکس ری را به‌صورت  real time با رزولوشن بسیار بالا تولید کرده و به جراح این امکان را فراهم می‌نماید که فرآیند عمل جراحی را مشاهده نموده و به‌سرعت اصلاحات لازم را انجام دهد.

کارشناس مسئول تجهیزات پزشکی دانشگاه اظهار داشت: از این دستگاه در عمل‌های جراحی ارتوپدی، مغز و اعصاب، اورولوژی، خارج‌سازی جسم خارجی و ... استفاده می‌شود.